Om Adxto

Adxto är ett privat vård- och konsultföretag med position mellan sälj och marknad, ordinarie vård, patienter och läkemedels- och MedTech-industrin

Historia

Gedigen erfarenhet och brett kontaktnät

Adxto är ett företag med gedigen erfarenhet från olika verksamheter inom life science. Stora delar av vår ledningsgrupp började redan i mitten av 90-talet med att utveckla tjänster mot läkemedelsindustrin, Apotek och sjukvård. Vi har ett brett kontaktnät och god kännedom om allt från forskning, sälj, marknad och implementering och uppföljning av läkemedelsbehandlingar. Våra medarbetare har en bred bakgrund inom sjukvård, apotek och läkemedelsindustri.

Rätt kunskap bidrar till vården

Adxto AB och Adxto Care AB (vårdbolag) bildades 2007 då Tomas Guinchard tillsammans med kollegor precis hade sålt sitt tidigare bolag Kinchard Consulting som var först i Norden med att erbjuda konsulter inom sälj och marknad mot läkemedelsindustrin. Vår långa erfarenhet och breda kunskap inom life science gör att vi har en god uppfattning om vad som verkligen fungerar, samt vikten av att följa både etiska regelverk och lagar. Med rätt kunskap finns det mycket man kan bidra med från den privata sektorn som kommer alla till nytta.